Tekken 7 krijgt releasedatum

De vechtgame Tekken 7 heeft een releasedatum. De mensen bij Bandai Namco hebben na lang wikken en wegen besloten dat de game 2 juni uit komt op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Op die dag zijn er ook meteen enkele versies te krijgen van Tekken 7. Natuurlijk is er een Collector's Edition waarin de Deluxe Editie zit met daarbij een seasonpass, een steelbook om je schijf in te bewaren, de soundtrack en een figurine waar Kazuya en Heichai het op kleine schaal (30 bij 45 cm) midden in de lucht uitvechten.

De Digitale Deluxe-versie heeft ook de seizoenspas. De seizoenspas is goed voor extra personages, arena's, kostuums en een nieuwe gamemodus. Je krijgt er sowieso 35 metallic uitziende kostuums bij, exclusief voor de seizoenspashouders. Elk ander DLC-pack is ook los verkrijgbaar.

Wat is een pre-order zonder bonus moeten ze bij de uitgever gedacht hebben. Dus mensen die reserveren krijgen Eliza erbij, de vampier die in de free-to-play game Tekken Revolution haar debuut maakte. De dikke hint kregen we al op Gamescom toen we gamedirector Harada mochten interviewen. Verder krijgen mensen die via de Xbox Store reserveren de digitale Tekken 6 erbij. wel nog even geduld, want digitaal preorderen kan pas vanaf 31 januari.

De PlayStation 4-versie van Tekken 7 krijgt ook wat exclusieve content, oude kostuums uit Tekken 4 en Tekken 2 voor de personages King, Xiaoyu en Jin. Daarnaast krijgt die versie ook een Jukebox Mode, waarmee je naar oude Tekken-muziek kunt luisteren terwijl je speelt.