FOK! Wat een weer: droog en koud

Geeft januari een sneeuwtapijt,
dan zijn we gauw de winter kwijt.

Goedemorgen!

Het was gisteren weer een fraaie dag! Weinig bewolking en droog. Alleen in het uiterste noorden kan mischien een spatje motregen gevallen zijn, maar de kans dat daar gladheid door ontstaan is, is klein.

Vandaag kunnen er in het noorden weer wat wolkenvelden ontstaan waaruit wederom een spatje motregen kan vallen. In de rest van het land is het vrij zonnig en blijft het droog. De thermometer loopt op tot zo'n 4 graden. De wind komt uit het oosten en is zwak.

De komende dagen blijft het weer vrijwel hetzelfde. Maandag en dinsdag wat minder zonnig, maar neerslag krijgen we de komende dagen niet. Temperatuur overdag net boven het vriespunt en 's nachts net eronder.

Fijn weekend!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 08:33
Zon onder: 17:07
Zonkracht: 1 / 1

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1643 Abel Tasman ontdekt Tonga.
1793 Lodewijk XVI van Frankrijk wordt geëxecuteerd door middel van guillotine.
1941 De Britten vallen Tobroek in Libië aan.
1970 Eerste commerciële vlucht Boeing 747-100.
2011 Grootste studentenprotest (meer dan 20.000 studenten) sinds 1992 op het Malieveld in Den Haag tegen bezuinigingen op het hoger onderwijs.
2016  De 91-jarige Charles Aznavour geeft één van zijn laatste concerten van zijn leven. De Heineken Music Hall is uitverkocht.

De spoorbrug in Nijmegen met een mooie blauwe lucht (Foto: qltel)
De spoorbrug in Nijmegen met een mooie blauwe lucht (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!