Sylvana noemt Nederland racistisch op Al Jazeera

Dacht je erover op Artikel 1 te stemmen? Denk dan nog maar eens na, smerige racist. Niet mijn woorden hoor, ik zou niet zomaar mensen voor racist uitmaken namelijk, maar die van Sylvana Simons. De liegende over-het-paard-getilde VJ van TMF die nu in de Tweede Kamer hoopt de boel aan elkaar te lullen stelt tegenover Al Jazeera dat in Nederland racisme een geaccepteerd verschijnsel is.

Ze zou tot dat geweldige, positieve inzicht zijn gekomen nadat ze zich op televisie enorm kwaad maakte over een opmerking van een van haar tafelgasten, die de term 'zwartje' gebruikte. Niet tegen Sylvana overigens, maar toch voor haar voldoende aanleiding de uitzending te verstoren en nu dus te roepen dat we in Nederland met z'n allen vinden dat racisme doodnormaal is en een algemeen geaccepteerd verschijnsel.

Want generaliseren is verkeerd, tenzij het tegen een heel land is en Sylvana degene is die het roept natuurlijk.

Het hele stuk, waarin Sylvana de ene drogreden met de andere aanvult, is te lezen op de site van Al Jazeera. Hieronder nog even het stukje waar Sylvana keihard liegt om interessant te doen en te polariseren. Opdat wij het niet vergeten!