West Ham gaat Payet verkopen

West Ham United heeft de beslissing genomen om Dimitri Payet te verkopen, zo weet Goal. Slaven Bilić onthulde donderdag dat Payet de club had geïnformeerd dat hij de wens heeft om te vertrekken en Goal heeft begrepen dat hij nu weigert om voor West Ham te spelen, waarbij hij inspeelt op een terugkeer naar Olympique Marseille.

The Hammers verwierpen eerder deze week een bod van 23 miljoen euro, plus aanvullende premies van ruim 2,5 miljoen euro, waarbij de club het standpunt innam dat ze hem deze transferperiode niet zullen verkopen.

Echter, bronnen hebben nu bevestigd dat de club een draai heeft gemaakt en ze gaan nu proberen om de best mogelijke prijs voor de 29-jarige vleugelspeler te ontvangen. West ham kocht de speler in 2015 voor 12 miljoen euro en willen winst maken en vragen nu 46 miljoen euro. Marseille zou hun bod willen verhogen tot 35 miljoen euro.

Payet zou om persoonlijke redenen verkocht willen worden. De spelmaker heeft dit seizoen in achttien competitiewedstrijden twee keer gescoord en gaf daarnaast zeven assist. Hij is niet in de wedstrijdselectie opgenomen voor de wedstrijd tegen Crystal Palace.