Mass Effect Andromeda presenteert Tempest

Als onderdeel van de Andromeda Initiative mogen we genieten van deze beelden van de Tempest, je ruimteschip in Mass Effect: Andromeda. Je hebt geen wapens, maar wel stealth. Alles is groter, beter en glimmender dan wat we kennen uit vorige delen.

Tempest (bouwtekening)

De rondleiding wordt gegeven door de piloot Kallo Jath die heel trots alles laat zien, behalve zichzelf. Je kapiteinshut is groter en luxueuzer dan ooit met een tweepersoonsbed, een grote bank en veel ruimte. Hier mag jij alleen komen met misschien iemand die je expliciet hebt uitgenodigd. Genoeg opties voor romantiek en een beetje sfeer. Een grotere hut betekent misschien ook grotere huisdieren, maar dat moeten we afwachten. De Nomad, je landvoertuig, ziet er bruut uit met trekjes van een Batmobiel. Een aantal van de specs zijn een ingebouwde Element Zero-core, boost en stuwraketten, onafhankelijke vering voor iedere wiel en de mogelijkheid om met vier of zes banden rond te crossen.  De Nomad is modulair en aan te passen naar jouw wensen, naargelang je research, grondstoffen en je portemonnee het toelaat uiteraard. Je kan ook een eigen kleurontwerp erop loslaten, als dat je ding is. De drone om grondstoffen van planeten op te pikken heeft ook een kleine make-over gehad.

Middels de Andromeda Initiative geeft Bioware rekruten steeds nieuwe informatie over in Mass Effect: Andromeda. Degenen die alle boodschappen hebben gevolgd worden daarmee beloond met een Pathfinder-helm. Mass Effect: Andromeda komt 23 maart uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc (Windows).