Janssen uitgelachen op BBC

Vincent Janssen komt bij Tottenham Hotspur in een steeds lastiger situatie terecht. Ook tegen Aston Villa kon de aanvaller zondag geen potten breken.

Janssen kreeg in het FA Cup-duel een basisplaats en Tottenham won uiteindelijk met 2-0. Beide treffers werden echter pas gemaakt nadat de wederom teleurstellende spits was gewisseld. De wedstrijd tegen Aston Villa werd live uitgezonden op de BBC en hun analisten waren na afloop niet bepaald mild in hun commentaar.

In de studio op White Hart Lane werd Janssen door Gary Lineker, zelf oud-speler van de Spurs, een 'slap aftreksel van Roberto Soldado' genoemd. De Spaanse aanvaller speelde twee jaar voor Tottenham en hij faalde hopeloos. De andere BBC-analisten (Alan Shearer, Dion Dublin en Jermaine Jenas) zeiden medelijden met Janssen te hebben.

"De manager moest hem er wel afhalen. Zijn reputatie staat op zo'n moment ook op het spel", aldus Shearer. Janssen werd na een uur vervangen voor Dele Alli. Namens de Spurs wisten Ben Davies en Heung-Min Son daarna te scoren, waardoor het 2-0 werd.