Lemony Snicket wil niet dat je zijn teaser bekijkt

"Be a dear, and look away." Lemony Snicket (Patrick Warburton) vindt eigenlijk niet dat de nieuwste verfilming van zijn schrijfsels zomaar als vermaak gebingewatched moeten worden, als we de nieuwe teaser mogen geloven voor A Series of Unfortunate Events.

Voor wie die titel bekend voorkomt; het is een serie boeken geschreven door Daniel Handler, onder het pseudoniem Lemony Snicket, die in 2004 al werd verfilmd. De bioscoopversie, met Jude Law als Snicket, scoorde niet geweldig en een verwacht vervolg kwam er nog niet. Een herkansing begint volgende week vrijdag, wanneer de acht afleveringen van het eerste seizoen van de tv-verfilming op Netflix verschijnt.

Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events vertelt over de Baudelaire-kinderen: Violet, Klaus en Sunny, wiens ouders tragisch overlijden door een brand. De kids worden door een fout ondergebracht bij het verre familielid Count Olaf (in de filmversie gespeeld door Jim Carrey), die minder geïnteresseerd is in het opvangen van de kinderen dan in het opvangen van het familiefortuin van de Baudelaires. De serie vertelt vervolgens over de pogingen die Olaf (Neil Patrick Harris) doet om de kids uit de weg te ruimen zodat hij het geld voor zichzelf kan opstrijken.

De acht afleveringen van A Series of Unfortunate Events zijn vanaf vrijdag de 13e te zien bij Netflix. De serie kent hoofdrollen voor Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith, Joan Cusack, Alfre Woodward, Aasif Maandvi en Don Johnson.