Ariana Grande: ik ben geen stuk vlees

Ariana Grande heeft een 'misselijk gevoel' overgehouden aan een ontmoeting met een fan. Een aanbidder volgde de 23-jarige zangeres en haar vriend Mac Miller dinsdagavond naar hun auto en riep hen verschillende dingen toe, schreef Ariana woensdag op Twitter.

"Hij zei: Ariana is 'sexy as hell'", herinnert de zangeres zich. De fan, die Ariana omschrijft als een jonge jongen, complimenteerde Mac met zijn verovering. "Dit is voor sommigen van jullie misschien geen big deal, maar ik werd er misselijk van en voelde me een lustobject. Ik zat er bovendien vlak naast toen hij dat zei."

Ariana schrijft dat ze dergelijke voorvallen vaker meemaakt en dat die volgens haar vrouwen angstiger maken. Volgens de Problem-zangeres hebben vrouwen als gevolg van dergelijke opmerkingen ook vaker het gevoel dat ze tekortschieten. "Ik ben geen stuk vlees dat een man kan gebruiken voor zijn plezier. Ik ben een volwassen vrouw en heb een relatie met een man die mij liefheeft en behandelt met respect."

De zangeres roept haar vrouwelijke volgers op hun ervaringen te delen. "We moeten van ons laten horen als we ons ongemakkelijk voelen. Als we dat niet doen, blijft het maar doorgaan. We zijn geen lustobjecten of trofeeën, we zijn koninginnen."

Ariana Grande: ik ben geen stuk vlees
Ariana Grande: ik ben geen stuk vlees (Foto: BuzzE)