Sneijder blijft bescheiden na voetbalshow

Galatasaray kende zondag een geweldige avond door een uitblinkende Wesley Sneijder. De international scoorde en verzorgde drie assists in de wedstrijd tegen Alanyaspor (5-1).

Die prestatie zorgde voor een compliment van zijn Nederlandse trainer, Jan Olde Riekerink. "Sneijder is altijd gemotiveerd, traint goed en laat in de wedstrijden ook altijd veel ambitie zien."

"In bepaalde wedstrijden is hij dan super productief, zoals vanavond. Creatieve voetballers zoals Sneijder kunnen je naar de top stuwen. Zijn bijdrage aan het elftal is enorm", aldus de oefenmeester tegenover Turkse media.

Ondanks de 'show' die Sneijder had gegeven, wilde de middenvelder weinig kwijt over zijn beslissende rol. "Ik speelde een goede wedstrijd, maar ik doe het niet alleen. We spelen met elf spelers. Hun spel is ook belangrijk."

"Het is belangrijk dat we gewonnen hebben. Het gaat er niet om wie het doet, als we het maar doen. Dit is een mooie dag voor ons, zeker nu er kerst is. Het is nu tijd om het kerstfeest te vieren", besluit de international van de Turkse topclub.