Skeletor 'fuckt' Mariah Carey

Voor de mensen die Mariah Carey inmiddels dood willen hebben wel een keertje wat anders willen horen dan Mariah Carey, is er eindelijk een alternatief, die waarschijnlijk helaas niet zo snel op Sky-Radio gedraaid zal worden.

Kerstmuziek van een andere planeet. Eternia om precies te zijn. De plaats waar He-Man en zijn vrienden het bijna continu moeten opnemen tegen Skeletor, iemand die op Wikipedia wordt omschreven als 'slecht'.

Iedereen die geïndoctrineerd is met dit vreemde idee over dit figuur uit de serie 'He-Man and the Masters of the Universe” doet er misschien goed aan zijn of haar mening te herzien. Skeletor blijkt de beroerdste niet te zijn en heeft om dit te bewijzen een paar leuke kerstnummers opgenomen. Deze verwennerij voor de oren deelt de toffe tovenaar met ons via aardse kanalen als YouTube.

Van het kapotgedraaide nummer van eerdergenoemde rondborstige 'artieste' heeft Skeletor eveneens een -veel beter klinkende- cover gemaakt. Wel heeft de toekomstige heerser van Grayskull een paar logische aanpassingen op de lyrics gemaakt. Deze cover is hieronder te bewonderen. Andere nummers van Skeletor kan je hier en hier vinden.