Vier de feestdagen met Planet Coaster

'Tis the Season to be Jolly, en dat geldt zeker ook voor Planet Coaster. Vandaag heeft Frontier een update gelanceerd voor de geprezen pretparksimulator die je in staat stelt een stukje decemberpret aan je park toe te voegen.

En je krijgt nogal wat tijdens deze update. Zo zijn er twee nieuwe attracties toegevoegd: de Collider (van het attractietype Enterprise) en de Bumpin' Derby (botsautootjes!) en zijn er ook twee nieuwe wagentjes toegevoegd voor track rides in de vorm van een arreslee en een ijzeren paard. Ook kunnen je gasten nieuwe versnaperingen halen bij Cosmic Cow Ice Cream, Gulpee Soda, Missy Good Donuts, Pipshot Water, Juice and Smoothie Bar en de Pizza Pen.

Voor de mensen die hun landschappen in hun parken vervormen is er ook wat wils: er is een sneeuwbiome toegevoegd inclusief scenery die daar bij past zoals sneeuwpoppen en kerstbomen, en is er een nieuwe bouwset waarbij je peperkoekhuisjes kan maken. De managers kunnen tenslotte hun hart ophalen met een gloednieuw scenario genaamd Festive King Coaster’s Crackers en mascotte King Coaster heeft een feestelijk jasje gekregen voor de feestdagen.

En het mooiste van dit alles? De hele update is gratis. Planet Coaster is exclusief voor de pc. Meer Planet Coaster? Op het forum vind je de Planet Coaster reeks.