Kanye West ontmoet Donald Trump: 'Gewoon vrienden'

Kanye West en Donald Trump hebben tijdens hun korte onderonsje in New York 'het leven' besproken. Dat zei de aanstaand president van de Verenigde Staten daarna tegen de verzamelde pers in de Trump Tower. "Vrienden, gewoon vrienden", zei de opvolger van Barack Obama.

In de lobby maakten Kanye en Trump even tijd voor de fotografen om uitgebreid te poseren met elkaar. De rapper hield wijselijk zijn mond, bleef stoïcijns staan en bekeek het publiek met de armen over elkaar. Trump liet wel een en ander los. Zo zei hij dat hij en Kanye al 'lange tijd' vrienden zijn en dat ze het samen over het leven hebben gehad.

Toen Kanye werd gevraagd of hij nog doorgaat met zijn plannen om in 2020 een gooi te doen naar het Amerikaans presidentschap, verscheen er een glimlach op het gezicht van Trump. "Ik wil alleen maar dat er foto's worden genomen", zei Kanye daarop.

Kanye en Trump namen daarna afscheid van elkaar. Trump noemde West "een goede vent" en zei de rapper dat hij goed voor zichzelf moest zorgen en dat hij hem 'snel' weer zou zien.

Kanye en Donald bespreken het leven
Kanye West ontmoet Donald Trump: 'Gewoon vrienden' (Foto: BuzzE)