'Kanye West zoekt psychiater in New York'

Kanye West is in New York om een goede psychiater langs de oostkust van de Verenigde Staten te vinden. Bronnen vertellen aan TMZ dat de rapper zowel aan de oost- als westkust een psychiater wil hebben. Het is de bedoeling dat de New Yorkse psychiater wordt toegevoegd aan het medische team van Kanye. De rapper kan 24 uur per dag op bijstand en psychische hulp rekenen.

De man van Kim Kardashian was eind november een week lang opgenomen vanwege psychische problemen en uitputting. Volgens TMZ reisde Kanye West maandag met een privévliegtuig naar New York, in het bijzijn van zijn medische team. Ze houden een oogje in het zeil en zorgen dat hij zijn medicatie inneemt.

Kanye moet stress zien te vermijden, vandaar dat hij zich met projecten bezighoudt die zo weinig mogelijk spanning opleveren. Een van de ontspannende activiteiten is de verbouwing van zijn woning. In New York zou hij daarom ook gesprekken hebben gevoerd met een architect en vormgevers die hem daarbij kunnen helpen. Ook zou hij in New York tijd hebben vrijgemaakt om kerstinkopen te doen voor zijn familie.

'Kanye West zoekt psychiater in New York'
'Kanye West zoekt psychiater in New York' (Foto: BuzzE)