'Overvallers Kim nog steeds niet in beeld'

Twee maanden nadat Kim Kardashian onder schot werd beroofd in haar appartement in Parijs heeft de politie nog geen zicht op de daders. Zo weet Us Weekly.

"We zijn twee maanden verder en we hebben geen idee wie de dieven zijn", aldus een politiebron. "Dat kan je raar noemen maar het kan maanden, soms jaren, duren om een mysterie als dit op te lossen", vervolgt de betrokkene bij het onderzoek.

De Parijse politie staat in contact met het juridische team van Kardashian en wisselt informatie uit, zo weet de politiebron te vertellen. Eerder maakte de gemeente Parijs bekend dat de stad haar beste rechercheurs van de Brigade de Répression du Banditisme, beter bekend als de B.R.B., op de zaak heeft gezet.

Kardashian werd op 3 oktober door vijf met pistolen gewapende mannen overvallen in haar appartement. De overvallers maakten naar schatting negen miljoen euro buit aan juwelen, waaronder haar 20-karaats verlovingsring van Kanye West. De politie blijft optimistisch en gaat ervan uit dat de daders uiteindelijk gepakt zullen worden.

'Overvallers Kim nog steeds niet in beeld'
'Overvallers Kim nog steeds niet in beeld' (Foto: BuzzE)