Dj Swedish House Mafia aangeklaagd

Een Amerikaanse nanny heeft een van de leden van Swedish House Mafia voor de rechter gesleept. Volgens TMZ heeft de vrouw uit Los Angeles nog geld van Steve Angello te goed.

De nanny werkte al voor Angello in Los Angeles toen de dj en zijn vrouw besloten terug te keren naar Zweden. De vrouw werd gevraagd mee te gaan zodat ze voor de twee kinderen van het paar kon blijven zorgen. Er werden goede werkafspraken gemaakt en ook het salaris van zo'n 50.000 dollar per jaar bleek geen probleem.

In Zweden bleek het allemaal toch anders te lopen, staat te lezen in de aanklacht die de nanny heeft ingediend. Zo moest ze drie weken 24 uur per dag klaarstaan voor de familie en werd ze met de twee kinderen in één hotelkamer gepropt. Toen ze bij haar werkgever de slechte werkomstandigheden aankaartte, kon ze meteen vertrekken.

De nanny klaagt Angello en zijn vrouw nu aan voor uitbuiting en het niet betalen van loon voor gewerkte uren. Ook moet het stel zich voor de rechter verantwoorden voor het geven van valse informatie over de werkzaamheden die moesten worden verricht.

Dj Swedish House Mafia aangeklaagd
Dj Swedish House Mafia aangeklaagd (Foto: BuzzE)