Verhoeven en Hari willen op herhaling

Kickboksers Rico Verhoeven en Badri Hari gaan op herhaling. Dat hebben beide kemphanen zaterdagavond laten weten na afloop van hun gevecht in Oberhausen. Verhoeven won daar nadat Hari een armblessure opliep: waarschijnlijk heeft de Marokkaan zijn arm gebroken.

"Ik heb gelijk tegen hem gezegd dat ik zo eigenlijk niet wilde winnen", sprak Verhoeven na afloop van het gevecht. "Maar goed, het is zoals het is. Ik heb hem al mijn respect gegeven en gelijk na het gevecht zei ik hem al dat we dit nog een keer gaan doen. Niet alleen voor ons, maar voor alle fans hier", klonk het. "Alle fans hier waren geweldig...Rico-fans, Badr-fans, Nieky-fans, allemaal", zo wees hij ook nog op de fans van de onttroonde wereldkampioen Nieky Holzken. 

Ook Hari stond open voor de rematch. "Bovenal ben ik teleurgesteld, maar jullie, mijn fans, zijn fantastisch. Ik heb zoveel shit in mijn leven gehad, met justitie en alles, maar jullie bleven altijd achter me staan." Ook over Verhoeven had Hari toch wat voorzichtig goede woorden over: "De kleine jongen is groot geworden. Hij is nog niet de beste, maar hij is heel gevaarlijk, heel sterk. Ik had echt het gevoel dat ik met een man in de ring stond in plaats van een jongen." Toch klonk het ook zelfverzekerd: "Voor de duidelijkheid, niemand wilde dat het zo zou eindigen. Je hebt gezien dat ik sterk was, ik viel zijn gezicht en zijn neus aan, mijn snelheid was dodelijk, hij kent mijn kracht nu. Ik wil zo niet verliezen, hij wil zo niet winnen, dus laten we dit nog een keer doen!"