Bokser gooit met tafel op persconferentie

Dat bokser Dereck Chisora niet zo'n sympathieke, rustige, snuggere bokser is staat al wel een tijdje vast. Tijdens een persconferentie liet hij zich woensdag weer eens flink op de kast jagen door zijn opponent: zaterdag staat Chisora in de strijd om het Brits superzwaargewicht tegen Dillian Whyte en die raakte schijnbaar een gevoelig plekje bij de licht ontvlambare Chisora.

De bokser hoorde Whyte iets zeggen waar hij niet blij van werd en reageerde door zijn tegenstander te vertellen dat hij toch echt de stoerste jongen van de klas is. Dat zette hij op echt stoere wijze kracht bij door flink te gaan 'Hulken': hij ramde met zijn vuist op tafel, waarna hij de tafel optilde en richting Whyte gooide. In het daaropvolgende opstootje vertrok Whyte en bleef Chisora nog wat boos rondstampen, alvorens uiteindelijk tot bedaren te komen. 

Chisora begint te Hulken (Bron: YouTube)

Een gesprek tussen de twee tijdens de persconferentie bleek eerder overigens al van vrij bedenkelijk niveau. Het is dan ook te hopen dat het gevecht van betere kwaliteit gaat zijn. 

Whyte: "Jij zou wat mensen moeten bedanken."

Chisora: "Zoals?"

Whyte: "Dat zul je wel zien."

Chisora: "Je mist het hele punt."

Whyte: "Nee, jij ziet het punt gewoon niet."

Chisora: "Wat moet ik zien??

Whyte: "Precies."