Kim Feenstra blij met waardering

Kim Feenstra vindt het fijn dat door haar deelname aan het fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje kijkers met andere ogen naar haar kijken. Ze merkt dat mensen haar opeens leuk vinden, iets wat ze nooit had verwacht.

"Ik heb, sinds ik bekend werd met Holland's Next Top Model bijna tien jaar geleden, altijd zoveel stront over me heen gehad", vertelt Kim maandag in het AD. "Ik laat het van me afglijden, het interesseert me niet wat ze vinden. Ik heb alleen maar meer drang om mezelf te bewijzen als iemand zegt dat er van mij niets terecht komt."

"Ik vind het leuk om nu te horen dat mensen waarderen wie ik ben", vervolgt het model. "Kijk, negatieve reacties krijg je altijd. Al open ik morgen tien weeshuizen en zorg ik voor wereldvrede, dan hebben ze toch nog wat te zeiken."

Nu het fotograferen zo goed gaat, ziet Kim voor zichzelf wel een nieuwe carrière liggen. Ze wil het RTL-programma dan ook winnen. "Je moet er voor gaan en dit vind ik zo leuk, hier wil ik echt verder mee. Maar ik ben niet heel erg met de toekomst bezig. Niemand heeft mij morgen beloofd, dus ik wil nu alles uit het leven halen."

Kim Feenstra blij met waardering
Kim Feenstra blij met waardering (Foto: BuzzE)