Runescape krijgt Premier Club

RuneScape heeft vandaag Premier Club gelanceerd: een speciale campagne die spelers van van zowel de moderne game als de hardcore 2007 versie, Old School RuneScape, een groot aantal voordelen biedt. Premier Club maakt de community klaar voor nieuwe uitbreidingen en de introductie van een dynamisch weersysteem.

Vanaf vandaag tot zondag 5 februari 2017 zijn er drie tiers – Bronze, Silver en Gold – beschikbaar met beperkt verkrijgbare content. Kopers van de Gold tier krijgen een exclusieve in-game outfit, 30% membership-korting voor zowel RuneScape als Old School RuneScape, toegang tot de Deadman Tournaments van komend seizoen, bonus-hoeveelheden loyalty points en meer.

"Premier Club is een fantastische kans om aan de slag te gaan met RuneScape, of je nou een veteraan of een nieuwkomer bent in RuneScape’s Gielinor. De aanbiedingen van dit jaar, inclusief de eerste afprijzing op membership ooit, maken dit de beste Premier Club tot nu toe!", zegt Phil Mansell, VP of Studios, Jagex. "We zullen 2017 een druk jaar maken vol nieuwe quests, updates en lore. Bovendien krijgt de moderne RuneScape-game drie uitbreidingen, en volgen er nog meer opwindende eSports-toernooien voor Old School."

Actieve leden die zich willen aanmelden kunnen dit doen zonder hun huidige abonnement op RuneScape op te zeggen. De facturatie van hun huidige abonnement zal pas verder gaan nadat hun Premier Club-membership is afgelopen.

Runescape Premier Club (Foto: Jagex)