Kleine Bondschurk sliep op set met 35 vrouwen

Hervé Villechaize, de Franse acteur die in Bond-film The man with the Golden Gun een van de schurken speelde, heeft op de set seks gehad met 35 vrouwen. Dat heeft Bond-acteur Roger Moore volgens The Daily Mail verklapt in een interview.

De 91 centimeter lange acteur speelde in de film uit 1974 Nick Nack, de handlanger van hoofdschurk Scaramanga (gespeeld door Christopher Lee). Moore bestempelt Villechaize, die in 1993 overleed, als een man met een 'onnatuurlijke lust voor vrouwen'. Veel van zijn bedgenoten tijdens de opnames van de film waren prostituees. "Toen we in Hong Kong waren, ging hij met een zaklamp langs de clubs en bescheen de vrouwen. 'Jij gaat mee, jij ook, jij niet'."

Villechaize had een groeistoornis. De acteur speelde in meer dan twintig producties, waaronder The Man with the Golden Gun, Flying High II en de serie Fantasy Island. Ook vertolkte Villechaize een tijdje de rol van Oscar Mopperkont in de Amerikaanse versie van Sesamstraat.

Hij maakte in 1993 een eind aan zijn leven omdat hij alle medische problemen die met zijn ziekte gepaard gingen niet meer kon verdragen.

Kleine Bondschurk sliep op set met 35 vrouwen
Kleine Bondschurk sliep op set met 35 vrouwen (Foto: BuzzE)