3FM-dj gedegradeerd, lucht hart op Instagram

Leef je mee met Giel Beelen, Timur Perlin en Paul Rabbering die vandaag hun laatste dag op het radiostation hebben? Vanavond vertrekt er nog een dj maar dan geruisloos. Barend van Deelen heeft geen nieuwe plek in de ultrasuperduperprogrammering van 3FM, althans niet meer in zijn geliefde show Barend & Wijnand die verdwijnt. Op zijn instagramaccount zegt hij ondermeer:

"Hoe het met mij gaat? Niet best. Ga ik niet over liegen. Vanavond maken @wijnand3fm en bassie hier de laatste Barend en Wijnand. Je moet weten; alles wat ik voor ogen had wbt radio, carrière etc was gebaseerd op dat. Ik weet dat het voor de lieve vrede beter is om genuanceerd te blijven maar slap gelul is er al genoeg."

"Je bent nooit groter dan je station of stationsbelang en van zurigheid worden over het algemeen alleen augurken beter maar ik vind het INSANE dat we om reden van omroepgezever vanavond onze laatste show maken. Alles waar zeker het nieuwe 3FM voor moet gaan staan is wat we iedere vrijdag weer laten horen. Jong, lachen gieren brullen, maatschappelijk betrokken, muzikaal spannend en relevant plus de plek voor jong talentvol Nederland om zijn of haar verhaal te doen. Dat mogen we blijven doen trouwens. In podcast vorm. Dat schijnt het weer helemaal te worden. Pijnlijke dag maar met een trotse rand."

Kortom, geen fanfare op de uittocht van Van Deelen, die overigens wel voor de Mega Top 50 en een paar nachtelijke uurtjes mag blijven. Lees het hele verhaal hier.