Post-orderbonus bij Atelier Shallie Plus

Koei Tecmo heeft vandaag nieuwe features van Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea bekendgemaakt, samen met de bonus die je krijgt als je de RPG-game tot een maand na release koopt.

Spelers die de game tot een maand na release kopen via de NIS America Europe Online Store of digitaal via de PlayStation Store krijgen er vijf kostuums bij: Administrator Suit, Hero Girl, Cosmo Fighter, Sophie Style en Plachta Style. Er zijn ook muzieknummers uit de serie te downloaden.

In Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea kom je meer bekende personages uit de serie tegen dan de niet-plus-versie. Escha Malier, Logix Ficsario en Ayesha Altugle passeren de revu. Je kunt deze personages in je party zetten en ook nieuwe scenario's spelen die niet in het originele Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Sea te vinden zijn. In Atelier-games ga je naast het vechten met vijanden ook aan de gang met het zoeken van recepten en ingrediënten om betere drankjes en gear te brouwen. Meer over het origele deel kun je hier lezen.

Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea komt 20 januari uit op PlayStation Vita.