Griezmann schiet Atletico in slotminuut naar zege

Atlético Madrid heeft na vier wedstrijden nog steeds de honderd procent score in de groepsfase van de Champions League na een overwinning op FK Rostov.

Atlético Madrid had aan een zege genoeg om Europese overwintering veilig te stellen. FK Rostov moest de laatste strohalm grijpen en dat was in de eerste helft al duidelijk genoeg. De club toonde zich zeker niet kansloos in Madrid.

In de 28ste minuut kwam Atlético wel op voorsprong via Antoine Griezmann. De Fransman wipte de bal op aangeven van Yannick Ferreira-Carrasco op acrobatische wijze tegen de touwen.

Twee minuten later stond het alweer gelijk. Sardar Azmoun zette de 1-1 op het scorebord. Azmoun kwam oog-in-oog te staan met Atlético-doelman Jan Oblak. Hij bleef koel en schoot binnen.

Rostov mocht hopen op een stunt, vooral omdat Atlético niet het beste spel liet zien. Die stunt kwam er niet. Griezmann bezorgde Atlético in de slotminuten zelfs nog de zege door binnen te schieten.