FOK! Wat een weer: somber weer

De afgelopen nacht was het bewolkt maar wel droog. Het weerbeeld voor vandaag ziet er hetzelfde uit, bewolkt en vrijwel overal droog, alleen het noorden en oosten heeft kans op wat (mot)regen. De temperatuur loopt op tot zo'n 14 graden. De wind is matig tot vrij krachtig aan zee en op het IJsselmeer. Het ziet er niet naar uit dat het weer de komende dagen erg gaat veranderen.

Fijne vrijdag!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 8:25
Zon onder: 18:24
Zonkracht: 2 / 1
 
 Nattekat stuurde ons deze foto. Helaas weet ik niet waar hij gemaakt is.
Nattekat stuurde ons deze foto. De foto is gemaakt in Oegstgeest
 

Jouw foto bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
4004 v Chr. Tot de 19de eeuw werd geloofd dat God op deze dag de mens geschapen heeft. Dit werd berekend volgens de Bijbelse verhalen en leeftijden van de afstammelingen van Adam tot Jezus Christus.
1648 Eerstesteenlegging van het Stadhuis van Amsterdam.
1886 Het vrijheidsbeeld in New York wordt ingehuldigd.
1919 Drooglegging begint. Het Amerikaans Congress keurt de Volstead Act goed, alhoewel president Woodrow Wilson een veto had uitgesproken.
2009 De NASA lanceert de raket Ares I-X, de eerste testvlucht van het Ares I-programma, dat onderdeel is van het Project Constellation.
2010 De Chinese Tianhe-I wordt de snelste supercomputer ter wereld; in juni 2011 wordt hij ingehaald door de Japanse K Computer.