World of Warcraft: Patch 7.1 is live

Legion is al een tijdje uit als nieuwste expansion voor World of Warcraft. Het lijkt er op dat Blizzard weer een goede expansion heeft afgeleverd want het grote deel van de community is positief en nu is het tijd voor de eerste grote patch.

Met patch 7.1 kunnen spelers weer een hoop nieuwe dingen doen in World of Warcraft. Zo komt Karazhan terug. De populaire raid uit The Burning Crusade wordt een 5 man dungeon. Blizzard doet het dit keer alleen anders door er een hele grote mythic dungeon van te maken. Je bent lang bezig met Karazhan en het voelt meer aan als een 5 mans raid.

Ook komt er een nieuwe raid uit met Trial of Valor raid. Dit is een kleine raid en heeft maar 3 bazen met Odyn, Guarm en Helya, Deze raid zal een einde geven aan de Stormheim storyline. Trial of Valor gaat echt pas over twee weken open.

Het verhaal in Suramar gaat ook verder in deze patch en zal weer een hoop spektakel met zich mee brengen. Daarnaast komen er ook wat nieuwe World Quests en zijn er uiteraard de bekende class changes.