Fassbender springt er op los in Assassin's Creed

Distributeur 20 Century Fox heeft een nieuwe trailer online gezet van Assassin's Creed, een film gebaseerd op de game-franchise van game-uitgever Ubisoft.

Door de Animus, een stuk technologie waardoor mensen door de tijd kunnen reizen via hun grootouders, kruipt Callum Lynch, gespeeld door Michael Fassbender, in de huid van zijn voorvader Aguilar. In de vijftiende eeuw in Spanje was het overduidelijk ook geen feest met de Spaanse Inquisitie. Callum ontdekt dat Aguilar in een mysterieuze geheime genootschap zat, de Assassins genaamd. Hij leert er kennis en vaardigheden om de geheime Tempelier-genootschap in de huidige tijd te bevechten.

De cast bestaat uit Michael Fassbender (X-Men: Days of Future Past, 12 Years a Slave) en Oscar-winnaar Marion Cotillard (The Dark Knight Rises, La Vie en Rose). De film wordt geregisseerd door Justin Kurzel (Snowtown, Macbeth).

Eerder zou Assassin's Creed op 21 december 2016 uitkomen, maar zoals we zien op het eind is deze nu naar 1 januari 2017 gezet. Verwarring alom.