Meer evoluties in Pokmon Sun en Moon

Gister zagen we al een aantal nieuwe Pokémon dankzij CoroCoro Magazine. Vandaag onthult The Pokémon Company deze Pokémon officieel en zien we ook een aantal andere Pokémon voorbij komen.

Naast Alola Grimer is ook Alola Muk aanwezig die nog meer kleuren heeft weten te bemachtigen. De evoluties van Jangmo-o heten in het Engels officieel Hakamo-o en Kommo-o. De evolutie van Type: Null krijgt de naam Sylvally mee en kan van type veranderen afhankelijk van het item dat hij bij zich draagt. 

Nieuw zijn de evoluties van Bounsweet, namelijk Steenee en Tsareena. Deze lijkt te zijn gebaseerd op de groei van een mens (ze hebben in ieder geval veel weg van baby, tiener en volwassene). Cutiefly evolueert in Ribombee en heeft het type Fairy/Bug. Naast deze Pokémon zien we ook twee nieuwe trainers. Olivia is de Kahuna van Akala Island en Llima is een Trial Captain van het Normal-Type.

Je kunt alles zelf in onderstaande trailer bewonderen. Pokémon Sun en Pokémon Moon lanceren op 23 november voor Nintendo 3DS.