Skylanders Academy eind oktober op Netflix

Activision Blizzard deelt de nieuwe trailer voor de tekenfilmserie Skylanders Academy, die op vrijdag 28 oktober in première gaat, exclusief op Netflix. Skylanders Academy is een Nexflix original-serie voor kinderen en de eerste tv-productie van Activision Blizzard Studios.

De animatieserie is gebaseerd op Skylanders, de videogame-franchise van Activision Blizzard, en volgt de heldhaftige avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz terwijl ze het kwaad bestrijden in het uitgestrekte Skylands-universum.

De serie wordtgemaakt onder leiding van showrunner Eric Rogers (Futurama) en kent de stemmen van Justin Long (DodgeBall) als Spyro; Ashley Tisdale (High School Musical) als Stealth Elf; Jonathan Banks (Breaking Bad) als Eruptor en Norm MacDonald (Saturday Night Live) als Glumshanks. Andere meewerkende stemacteurs zijn Susan Sarandon, Daniel Wu, Bobcat Goldthwait, The Diamond Minecart, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Chris Diamantopoulos en Harland Williams.

Seizoen 2 van Skylanders Academy volgt eind 2017. Vandaag komt de game Skylanders Imaginators uit waarin spelers hun eigen verbeelding de vrije loop mogen te laten en hun eigen Skylanders ontwerpen.