Belgisch meisje (15) doet 2 leraren

Het Collège Notre-Dame du Bonlieu in Virton is verwikkeld in een seksschandaal. Een scholiere aan de Waalse school zou daar in korte tijd twee leraren hebben afgewerkt.

Het tienermeisje was in december 2014 nog maar net vijftien lentes, toen een onderwijzer stapelverliefd op haar werd. Hierna ontstond een korte seksuele affaire. Maar al snel bleek het gras bij de buurman toch groener.

Leraar twee kwam aankloppen bij de wellustige Waalse. Met hem onstond een vurige liefdesrelatie. Vele malen verlustigen de twee tortelduifjes zich aan elkaar.

Docent nummer drie, mogelijk jaloers geworden, ontdekte dat het met de schoolprestaties van het meisje bergafwaarts ging. Deze kwam achter de verboden affaire en raadde het tienermeisje aan aangifte te doen. Dit deed ze, maar ze trok die aanklacht weer snel in om haar vriendje niet in de shit te brengen.

Helaas pindakaas, in dergelijke gevallen is het ook zonder een aanklacht mogelijk dergelijke personen te vervolgen. De geile leraren zullen zich dus ook voor de rechter moeten verantwoorden wegens 'het aanzetten tot losbandigheid bij een minderjarige'.

Overigens zal hen geen verkrachting ten laste worden gelegd. "Er wordt over verkrachting gesproken als de betrokkene minder dan 14 jaar is op het moment dat hij of zij seks heeft zonder wederzijdse toestemming", aldus de aanklager. Het docentenduo is overigens gewoon nog in dienst bij de bewuste school