Root Letter krijgt Limited Edition

Uitgever PQube heeft een Limited Edition voor Root Letter, de visual novel van Kadokawa Games, aangekondigd. Deze editie bevat naas de game in een exclusieve Minoboshi Taro art sleeve, een exclusief artbook dat gemaakt is voor de Westerse release en een exclusieve case.

Het verhaal gaat om de zoektocht naar Aya Fumino. Ze is je penvriendin van vijftien jaar geleden. Van wat ze beschreef en hoe ze overkwam was ze aardig en hulpvaardig, zat ze in de derde leerjaar en had ze genoeg vrienden. Een prima leventje dus. Op een gegeven moment ontvang je geen brieven meer van haar. Nu, vijftien jaar later vind je nog een brief van haar. Daarin staat "Ik heb iemand vermoord, ik moet boeten voor mijn zonden. Onze wegen scheiden hier. Dag." Tijd om de Sherlock Holmes-pet op te zetten en uit te zoeken wat er aan de hand is geweest, vijftien jaar geleden.

Je kunt de Limited Edition van Root Letter bestellen bij VGP als je uit Noord-Amerika wil importeren of wat dichter bij huis, namelijk GAME in Europa. Root Letter komt ergens dit jaar nog uit voor PlayStation 4 en PlayStation Vita. Meer informatie over de game is hier te lezen.

Root Letter Limited Edition