FOK! Wat een weer..Veel zon en warm

Goeiemorgen! De herfst wil maar van geen doorbreken weten. Zag het er de afgelopen dagen nog naar uit dat er een weersverandering zou komen na het weekend, die optie lijkt inmiddels alweer goeddeels geschrapt. Zodoende komt er aan het droge en rustige weer maar geen einde. 

Ook dit weekend valt er géén druppel regen in ons land. Het is zowel vandaag als morgen droog met veel zonneschijn. Daarbij wordt het ook weer behoorlijk warm. De temperaturen komen uit op waarden tussen de 21 en 25 graden. Morgen misschien nog wel een graadje hoger.  Er staat een meest zwakke tot matige zuid-zuidwestenwind.

De regenliefhebbers worden dus wel heel erg op de proef gesteld, en ik gaf het al aan, die mogen nog een tijdje op zwart zaad blijven zitten.

Fijn weekend!

Zon op 07:29
Zon onder 19:34
Zonkracht

3 / 2

Nederland
 

 


Een schitterende foto van Blind_Guardian. Hij maakte deze foto in 2014 vanuit Zweeds Lapland. ( Foto: Blind_Guardian.)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1493 Christoffel Columbus vertrekt op zijn tweede expeditie naar de 'nieuwe wereld'.
1944 Bevrijding van Deurne en verwoesting van het Groot Kasteel aldaar.
1973 Guinee-Bissau verklaart zich onafhankelijk van Portugal.
1991 Het album Nevermind van Nirvana komt uit.
2004 In Leeuwarden wordt de 32-jarige Manuel Fetter rond 4 uur s'nachts doodgestoken, omdat hij een opmerking maakte over een kapot gegooid bierflesje.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.