Slet (18) kleit piemels 10 neukertjes na

Lily Heaume is niet vies van de mannen. Op haar achttiende heeft het Engelse meisje al tien (!) mannen versleten. Om een aandenken aan haar neukertjes te hebben, heeft ze hun piemels nagekleid.

Het tienermeisje is – weinig verrassend – studente aan de kunstacademie. Toen ze op een dag per sms werd gedumpt, stond Lily net in haar atelier. En dat bracht haar op een idee.

Ze besloot ter plekke vanuit haar geheugen de paarsgepunte lans van haar kersverse ex na te kleien. "Vervolgens kerfde ik er 'leugenaar' in", vertelt de blonde studente.

Lily kreeg er lol in. Dus besloot ze ook van haar negen andere exen maar een dildo te maken. Niet voor de lol, want het is uiteindelijk een kunstproject geworden.

Alle spermasperen werden wit geverfd en voorzien van een kleine, blauwe bloem. Ook schreef ze overal een persoonlijke boodschap bij. Een van de teksten luidt: "Houd op me te bellen."

Onder de naam '10 Portraits' was haar kunstwerk te zien tijdens de eindejaarsexpositie op Hampstead School of Art. En uiteindelijk wist ze zelfs kopers te trekken.

Overigens heeft het blondje geen namen bij de batsbajonetten gezet. "Ik heb ze slechts vanuit mijn herinneringen nagemaakt. Met twee van hen ben ik nog bevriend. Een andere ex werd juist kwaad."