Witcher 3-beeldje te koop voor 680 euro

De Japanse ontwerper Prime 1 Studio heeft de handen ineengeslagen met Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED voor een nieuw project: een table-top standbeeld van onzer Geralt of Rivia, de befaamde monsterslachter uit de Witcher-games. Het hebbedingetje is met 680 euro wel wat aan de prijs, maar dan krijg je er wel ontzettend veel detail voor terug.

Het beeldje meet 26" hoog (66cm) en is voorzien van een hoogwaardige, doorschijnende hars voor levensecht effect. In het beeld is de witharige held te zien in iconische kledij en met getrokken (zilveren) zwaard, terwijl hij met één voet op een of ander geslacht gedrocht staat. Een Fiend? Chort? Of toch een Howler?

Vanaf de website sideshowtoy.com kun je het beeldje alvast (voor)bestellen, want het komt pas over een jaar officieel op de markt. Mocht je het hele bedrag niet in een keer kunnen ophoesten, dan kun je bij sideshowtoy ook een betaalplan afsluiten voor 78 euro per maand. Geralt is overigens geen onderdeel van het duurdere segment binnen Prime 1 Studio. Zo verkopen ze bijvoorbeeld ook een Optimus Prime-beeld van dik 2000 euro.

Mocht je een pre-order willen plaatsen bij deze vakmannen, klik dan hier voor meer informatie.