FOK! Wat een weer: heel aardig weer

Na een vaak sombere vrijdag met lokaal een bui is het de afgelopen nacht aardig opgeklaard, alhoewel er in het zuidwesten nog steeds bewolking kan zijn. In het noordoosten zou het ook plaatselijk mistig kunnen zijn. Het was in elk geval lekker koel de afgelopen nacht in vergelijking met de afgelopen week.

Vandaag begint de dag op veel plaatsen zonnig, maar in de middag en avond komt er meer bewolking en kunnen er in het zuidoosten enkele buien voorkomen. Op de meeste plaatsen blijft het droog. Maximumtemperatuur 22 graden. De wind draait naar het noorden en is matig. Morgen zal het weerbeeld waarschijnlijk ver hetzelfde zijn alhoewel er dan helemaal geen regen van betekenis meer zal vallen. Het weerbeeld voor na het weekend ziet er ook prima uit, redelijk zonnig en droog met temperaturen rond de 20 graden.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

Zon op 07:19
Zon onder 19:49
Zonkracht

4 / 2

Nederland
 

Hoe men van mais popcorn maakt (30+°)
Hoe men van mais popcorn maakt (30+°)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1787 De eerste constitutie van de Verenigde Staten wordt ondertekend.
1908 Een Wright Flyer stort neer in Virginia, waarbij de passagier omkomt en piloot Orville Wright gewond raakt. Dit is het eerste vliegtuigongeluk in de moderne luchtvaart.
1931 RCA brengt zijn eerste grammofoonplaat uit.
1939 De Sovjet-Unie valt Polen binnen (Sovjet-aanval op Polen)
1944 De USAAF en de RAF voeren als onderdeel van Operatie Market Garden een bombardement uit op de kazernes van Ede. Veel bommen komen echter in de bebouwde kom van Ede terecht. Er vallen 69 burgerslachtoffers.
1958 De eerste aflevering van Pipo de Clown verschijnt op de Nederlandse televisie.
1978 De Camp Davidakkoorden tussen Egypte en Israël worden gesloten.
2011 Begin van de Occupybeweging met Occupy Wall Street.


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.