FOK! Wat een weer: verkoeling

Na dagen van ongewone hitte in september lijken er eindelijk wat koelere dagen en nachten aan te komen. Nadat het afgelopen nacht op behoorlijk wat plaatsen geonweerd zou moeten hebben, beginnen we vandaag met landelijke bewolking. Hier en daar kan nog een bui vallen. In de loop van de dag komt de zon weer her en der tevoorschijn, maar in de middag neemt de kans op onweer en buien landinwaarts weer toe. Met slechts 23 graden op de teller vandaag, is het aanmerkelijk aangenamer te noemen. De wind komt uit het zuidwesten en is meest matig van kracht, aan de kust wat krachtiger. In de avond kan de wind nog wat aantrekken.

Fijne dag allemaal!

Zon op 07:10
Zon onder 20:00
Zonkracht

4 / 2

Nederland
 

Ondergaande zon in Alkmaar (Foto: Papabear)
Ondergaande zon in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1957  Richard Feynman en Murray Gell-Mann presenteren de theorie van de zwakke kernkracht.
1974 Oprichting Stimuleringsfonds voor de Pers.
1978 In Iran verwoest een beving tussen 7,5 en 7,9 de stad Tabas. Ruim 15.000 mensen komen om.
2007 Het Nederlands honkbalteam wordt Europees kampioen
2016 Gedeeltelijke maansverduistering zichtbaar in EuropaAfrikaNoord Amerika en Zuid Amerika


Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.