Doomsday-klok loopt vannacht af

Heel aluhoedjesminnend internet is in rep en roer. Een mysterieuze klok loopt vannacht 1 uur af. En volgens sommigen staat ons dan ook de Apocalyps te wachten.

In het BNW-forum wordt al tijden over niets anders gepraat. Het draait allemaal om zogeheten 'beast-bills' die overal worden gevonden. "Biljetten in de vorm van 1-dollarbiljetten, zelfde papier en inkt alleen met een wel heel erg vreemde boodschap", zo staat in het topic te lezen. Deze biljetten zijn al in alle staten van de VS, Frankrijk en Denemarken gevonden.

Men vermoedt echter een verband met de website Badselfeater. Wie naar deze website surft, ziet op de achtergrond een van deze voornoemde biljetten. Maar het belangrijkste is echter een klok, die onverbiddellijk aftelt naar 1 uur vannacht.

Wat ons te wachten staat, is helaas/gelukkig nog niet bekend. De maker van de klok laat duidelijk weten dat het geen grap is en ons 'grote horrors' te wachten staan...

Update 16.00 uur:
Een FOK!ker is mogelijk een stapje dichterbij de oplossing gekomen. "Als je de datum van onthulling in Romeinse cijfers zet en er een .com achter doet krijg je een site met een tekst", schrijft ChrisCarter.

Vervolgens kom je uit op een website met daarin de volgende bijbeltekst: "Let dus goed op welke weg u bewandelt, gedraag u niet als dwazen maar als verstandige mensen. Gebruik uw dagen goed, want we leven in een slechte tijd."

De tekst is afkomstig uit het bijbelboek 'Brief van Paulus aan de Efeziërs 5: 15-16. Ook zo nieuwsgierig wat voor rampspoed er zal komen? Over negen uurtjes weten we het!

Update 07:35 uur:

De site blijkt opgezet door religekkies en andere malloten. Op de site is een gruwelvideo te zien die we hier niet gaan linken.

BeastbiljetEen van de bewuste biljetten