FIFA 17-demo uitgebracht

Vandaag lanceert EA Sports de FIFA 17-demo op Xbox One, PlayStation 4, pc, Xbox 360, PlayStation 3 en je broodrooster. Op Xbox One, PlayStation 4 en pc krijg je ook een stuk van The Journey mee, de verhaalmodus van FIFA 17. Alle versies van de demo bevatten twaalf van 's werelds beste teams, waaronder Manchester United, Bayern München en Real Madrid C.F.

Voor het eerst in de FIFA-franchise krijgen fans de mogelijkheid om hun eigen avontuur te beleven. In The Journey gaan ze zowel binnen als buiten de lijnen door het leven als Premier League-talent Alex Hunter. FIFA-spelers kunnen spelen met een van de beste clubs ter wereld, Manchester United.

Fans die het veld op willen met hun favoriete team kunnen een Kick-Off-wedstrijd spelen met Manchester United, Manchester City, Chelsea FC, Real Madrid C.F., Juventus, Inter, Paris Saint-Germain, Olympique Lyonnais, Seattle Sounders, FC Bayern München, Club Tigres UNAL of Gamba Osaka. Spelers kunnen kiezen uit verschillende stadions, zoals CenturyLink Field, Stamford Bridge en het nieuwe Suita City Football Stadium uit de J1 League. Tijdens het laden kunnen spelers nieuwe skillgames spelen, voordat ze op het veld in actie komen.

In de demo ontdekken spelers de nieuwe functies, zoals vernieuwde spelhervattingen, vernieuwd fysiek spel en nieuwe aanvalstechnieken. De demo is hier te vinden. Vanaf 29 september kunnen we met de volledige game aan de slag.