Vanavond nieuw op tv: Vlucht HS13 en nieuw seizoen ZML

Iets later dan had gemoeten, maar hier is een overzicht met wat er vanavond nieuw op je televisie te zien is!

Om 20:20 begint Vlucht HS13 op NPO3, een nieuwe spannende thrillerserie waarin Katja Schuurman de rol van een succesvolle zakenvrouw speelt. Haar leven wordt op zijn kop gezet als de vlucht die haar echtgenoot geboekt heeft, neerstort. Vanaf dat moment wordt ze geconfronteerd met bizarre ontwikkelingen. Naast Schuurman spelen ook Jeroen Spitzenberger en Daniel Boissevain in de serie. 

Wat ook om 20:20 begint, maar dan op NPO1, is het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt. Dit keer zonder Martine Bijl, die herstellende is van een hersenbloeding. André van Duin is haar invaller en zal dit seizoen de presentator zijn. Meepraten over het programma kan hier.

Ook Arjen Lubach is terug op televisie, met het nieuwe seizoen van Zondag met Lubach. Weer zal hij het nieuws van afgelopen week bespreken in zijn satirische late-nightshow. Vanaf 21:50 op NPO3. Op het forum is er een topic waar je mee kunt praten over ZML.

Tot slot zijn er op RTL4 twee 'nieuwe' series te zien. Om 20:00 begint Roots, een Amerikaanse miniserie over de slavenhandel. Daarna, om 21:55, begint Verjaagd door de oorlog: De gevaarlijke reis naar Europa, waarin vluchtelingen gevolgd worden die Europa proberen te bereiken.

Waar ben jij benieuwd naar, wat ga jij kijken? Laat het weten in de reacties.

Arjen Lubach is vanavond weer te zien op NPO3 met zijn programma Zondag met Lubach (Foto: ANP)
Arjen Lubach is vanavond weer te zien op NPO3 met zijn programma Zondag met Lubach (Foto: ANP)