FOK! Wat een weer.. Een natte zondag

De afgelopen nacht regende het. Ook vandaag is het bewolkt en komen er buien voor. Onweer is ook mogelijk. In de middag nemen de buien in activiteit af en is er een kans dat het gaat opklaren. In het noorden nemen de buien in de avond weer toe. Middagtemperatuur rond de 19 graden en de wind is matig. Langs de kust en het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.

Zon op 06:58
Zon onder 20:19
Zonkracht

5 / 2

Nederland
 

Schitterende avondbewolking in Alkmaar (Foto: Papabear)
Schitterende avondbewolking in Alkmaar (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1781 Los Angeles wordt gesticht.
1882 Thomas Edison schakelt 's werelds eerste elektriciteitsvoorziening in, waarmee hij 59 klanten rond zijn Pearl Street Station in beneden Manhattan van 110 Volt gelijkstroom voorziet.
1886 De Noord-Amerikaanse indianenleider Geronimo geeft zich over.
1888 George Eastman registreert de naam Kodak, en krijgt een octrooi voor zijn camera, die een filmrolletje gebruikt.
1941 USS Greer (DD-145) wordt beschoten door een Duitse onderzeeboot (U-652), alhoewel de VS neutraal zijn. Spanningen lopen op tussen de twee landen.
1948 Abdicatie van Wilhelmina en troonsaanvaarding van Juliana als Koningin der Nederlanden.
1998 Google Inc. wordt opgericht.
   

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.