Britney Spears wil Anouk achterna

Het gezinnetje van Britney Spears is nog niet compleet. Als het aan de popprinses ligt, komen er nog een stuk of drie koters bij. Dat vertelde Britney aan James Cordon, aan wiens Carpool Karaoke ze deelnam.

"Ik wil graag meer kinderen", zei Britney, die al twee zoons heeft. Met haar ex Kevin Federline kreeg ze Sean Preston en Jayden James, die inmiddels tien en negen jaar oud zijn. "Het zijn geen kleine kinderen meer", zei de 34-jarige zangeres een beetje beteuterd. "Het is net een tweeling, ze lijken heel veel op elkaar."

Voor ze haar gezin uit kan breiden, moet Britney nog op zoek naar een man. Ze heeft de ware nog steeds niet gevonden, vertelde ze James. Trouwen is ze sowieso niet meer van plan. Na twee mislukte huwelijken gelooft Britney niet meer in het huwelijk.

Britney reed mee met James ter promotie van haar nieuwe album Glory, dat vrijdag verscheen. Op haar optreden in Carpool Karaoke kwam al naar aanleiding van voorstukjes veel kritiek. Zo zong ze nauwelijks mee en bleek ze de tekst van haar eigen hits niet meer te kennen. Ook was duidelijk te zien dat Britney, die toch al niet bekendstaat om haar zangkwaliteiten, sommige zinnen playbackte.

Britney Spears wil nog meer kinderen
Britney Spears wil nog meer kinderen (Foto: BuzzE)