Amber Heard niet blij met donatie Johnny Depp

Amber Heard is er niet blij mee dat Johnny Depp het geld dat zij kreeg in hun scheiding direct naar twee goede doelen heeft overgemaakt. De actrice koos die instellingen zelf uit, maar haar advocaten menen dat Johnny een flink belastingvoordeel oploopt door de donaties zelf te doen.

De advocaten van Amber eisen nu dat hij het bedrag van 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) verdubbelt. "Als Johnny de schikking wil herzien, staan wij erop dat hij het bedrag in ere houdt en 14 miljoen aan liefdadigheid schenkt", melden ze aan TMZ. "Na zijn belastingvoordeel komt dat dan neer op de 7 miljoen die hij Amber verschuldigd was."

Het juridische team van de actrice waarschuwt Johnny die som ook meteen uit te betalen. "Minder dan dat zou een doorzichtige poging van Johnny's mensen zijn om zijn betaling te halveren, onder het mom van een donatie aan doelen die hij nooit eerder heeft gesteund."

Amber maakte meteen na de scheidingsovereenkomst vorige week duidelijk dat zij het geld dat zij van haar ex krijgt, aan twee goede doelen zou schenken. Ze koos voor een kinderziekenhuis in Los Angeles en een organisatie die opkomt voor mishandelde vrouwen."Zoals ook in het contactverbod en in de scheidingsvaststelling staat, ging het mij persoonlijk nooit om geld. Dit stelt mij alleen in staat te schenken", schreef ze in een statement.

Amber Heard niet blij met donatie Johnny Depp
Amber Heard niet blij met donatie Johnny Depp (Foto: BuzzE)