Slechte danspasjes in Madden NFL 17

Electronic Arts heeft Madden NFL 17 uitgebracht. Dit jaar heeft de ontwikkelaar nieuwe gameplay-features en verbeteringen gedaan aan de drie facetten van de sport: aanval, verdediging en speciale teams. Madden NFL 17 bevat tevens een totaal nieuwe manier om de game te spelen plus nieuwe commentatoren genaamd Brandon Gaudin en Charles Davis, die de actie op het veld vanuit een nieuw perspectief benaderen.

Op de lagere moeilijkheidsniveaus maken automatische skillmoves fantastische plays mogelijk voor runners. Door nieuwe skillmoves en animaties ervaren spelers een manier om zich te onderscheiden van de concurrentie. Franchise-spelers die snel door een seizoen willen gaan, kunnen hun voordeel doen met "Play the Moments", de snelste manier om Madden NFL 17 te spelen. Hierbij spring je in de wedstrijd bij belangrijke third downs, beslissende drives en meer. Aspirant-managers kunnen met Big Decisions op de snelste en meest gemakkelijke manier elk aspect van hun team beheren. Ongeacht je speelstijl of je favoriete speltype, heb je dit jaar alle benodigdheden om er helemaal voor te gaan met je team.

Het spel introduceert de nieuwe commentatoren Brandon Gaudin en Charles Davis. Zij zullen niet alleen maar de nieuwe stemmen zijn, ze zullen ook gedurende het jaar aanvullend commentaar inspreken dat aan Madden NFL 17 toegevoegd kan worden. Madden NFL 17 is ontwikkeld door EA Tiburon en is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 en PlayStation 3. Alleen waarom deze trailer?