Uitslagen play-offs Champions League 16/08/2016

Dinsdagavond werden er vijf duels gespeeld in de play-offs van de Champions League. Ajax speelde 1-1 tegen FK Rostov. Hieronder de uitslagen van de andere gespeelde wedstrijden.

Manchester City staat met anderhalf been in de groepsgase. De ploeg van trainer Pep Guardiola keerde met een 0-5 overwinning terug uit Roemenië, waar Steaua Boekarest op eigen veld kansloos was. De score kon nog hoger uitpakken, ware het niet dat Sergio Agüero in de eerste helft twee keer een strafschop miste. Agüero wist uiteindelijk de 0-2, 0-4 en 0-5 te maken.

Borussia Mönchengladbach is ook dicht bij de groepsfase gekomen. Miralem Sulejmani bood Young Boys hoop, toen de voormalig Ajacied na bijna een uur voor de gelijkmaker Gladbach scoorde. De Duitsers kwamen in de elfde minuut op voorsprong door een treffer van Raffael. In de slotfase werd het toch een Duits feestje na treffers van André Hahn en opnieuw Raffael.