Acteurs Fast 8 begraven strijdbijl

Vin Diesel en Dwayne Johnson lijken de strijdbijl te hebben begraven. Vin plaatste maandag een bericht op Instagram waarin hij benadrukte dankbaar te zijn voor iedereen in de cast van Fast 8.

Vorige week bleek dat de twee al langer ruzie hadden, toen Dwayne in een Instagrampost zijn ongenoegen uitte over de werkhouding van enkele van zijn mannelijke collega's. Hij noemde geen namen, maar verschillende media berichtten dat het vooral om Vin Diesel ging. In een nieuwe post een paar dagen later nuanceerde The Rock zijn woede. "We zijn een familie, en in families vinden meningsverschillen plaats. Voor mij kan een conflict iets goeds zijn, als er een gezonde oplossing op volgt. En zoals bij elke familie, komen we er beter uit."

TMZ liet eind vorige week al weten dat de heren het achter de schermen hadden bijgepraat. Met zijn bericht van maandag lijkt Vin de hernieuwde vrede te bevestigen. "Ik ben trots op het hele team dat Fast 8 een realiteit maakt. Ik ben dankbaar voor de hele cast. Iedereen die aan boord is gekomen, schittert vanwege talent en toewijding. Tel altijd je zegeningen."

De acteur plaatste de tekst bij een foto van zijn anderhalf jaar oude dochter Paulina. Het meisje werd vernoemd naar Paul Walker, het Fast & Furious-castlid dat eind 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Acteurs Fast 8 begraven strijdbijl
Acteurs Fast 8 begraven strijdbijl (Foto: BuzzE)