Bèta Gwent uitgesteld

CD Projekt RED had ons beloofd dat de gesloten bèta van de online versie van Gwent: The Witcher Card Game in september van start gaat. Helaas moeten ze het feest uitstellen om de kwaliteit te bewaken. De bèta begint nu op 25 oktober.

Hier volgt een vertaling van het officiële bericht van CD Projekt RED:

Beste Gamers,
Tijdens de E3 hebben we gezegd dat de Gesloten Bèta van Gwent: The Witcher Card Game in september begint. Helaas vinden wij dat we meer tijd in de game moeten stoppen voordat wij jullie het laten testen. We weten dat je maar één kans hebt voor een eerste indruk en we willen er zeker van zijn dat alles in orde is voordat we gaan knallen. Wij vinden een goede game afleveren belangrijker dan een deadline halen. Dat betekent niet dat wij er niet bewust van zijn dat uitstel teleurstellingen met zich meebrengt en het spijt ons dat we jullie laten wachten. De Gesloten Bèta begint nu op 25 oktober.

Liefs,

Het Gwent Team.

FOK! is met een team aanwezig op Gamescom waar het publiek voor het eerst zelf met Gwent: The Witcher Card Game kan kennismaken. We zullen uitgebreid berichten wat onze ervaringen met het kaartspel zijn.

Gwent op Gamescom