FOK! Wat een weer: Het wordt niet best...

Vandaag is het zwaar bewolkt en gaat het in de loop van de ochtend regenen. Rond de middag bereikt de regen het zuidoosten. Het is koud voor de tijd van het jaar, in het oosten wordt het niet warmer dan zo'n 16 graden en in het zuidwesten kan de thermometer wellicht tot 19 graden stijgen aan het eind van de dag. De zuidwestenwind is boven land matig en langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. 

Zon op 06:18
Zon onder 21:10
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

DP026 ging op jacht naar de pot met goud maar vond hem niet.  (Foto: DP026)
DP026 ging op jacht naar de pot met goud maar vond hem niet. (Foto: DP026)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
3114 v.Chr Deze dag was het aftelpunt van de Mayakalender (13.0.0.0.0 4 Ahau 8 Cumku).
1877 Asaph Hall ontdekte twee manen van Mars, Phobos en Deimos.
1897 Geboortedag van Enid Blyton, Brits schrijfster, in Nederland vooral bekend geworden door de boekenserie "de vijf" en nog zo'n 600 andere boeken.
1919 Friedrich Ebert, de eerste president van de nieuwe Duitse Republiek tekende de grondwet: de Weimarrepubliek was een feit.
1934 De VS opende een nieuwe gevangenis waaruit ontsnappen (bijna) onmogelijk was: Alcatraz
1962 Lancering van de Vostok 3 met aan boord Andrian Nikolajev. Een dag later volgde de Vostok 4 met aan boord Pavlo Popovytsj voor een gezamenlijke vlucht met Vostok 3.
1979 Na het doorbreken van een dam bij Morvi in het westen van India stierven minstens 20.000 mensen door de overstromingen als gevolg van de stortvloed van water.
   

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.