'Adele treedt op tijdens Superbowl'

Het speculeren over welke grote artiest de pauzeshow van de Superbowl gaat verzorgen is weer begonnen. Volgens The Sun is de kans groot dat Adele in februari optreedt tijdens de American footballfinale.

"Er is op dit moment geen grotere artiest dan Adele", zei een ingewijde van de NFL tegen The Sun. "De organisatie doet er alles aan haar over te halen. Haar complete tournee is uitverkocht, iedereen wil haar zien en de organisatie weet dat een optreden van Adele garant staat voor hoge kijkcijfers."

Volgens de bron is het de vraag of Adele op durft te treden. "De zenuwen van Adele vormen een probleem, die maken het moeilijk." De Britse zangeres maakt geen geheim van haar podiumangst. Ook voor haar optreden op het Glastonbury Festival, voor 160.000 man publiek, was ze erg nerveus.

Dit jaar stemden 115 miljoen Amerikanen af op de pauzeshow van Coldplay, Beyoncé en Bruno Mars. Ook volgend jaar zou de NFL meerdere grote artiesten op willen laten treden. Volgens The Sun is ook One Republic gepolst.

'Adele treedt op tijdens Superbowl'
'Adele treedt op tijdens Superbowl' (Foto: BuzzE)