Record Lammers in bizar duel Jong PSV

Sam Lammers heeft in de Jupiler League een record gevestigd bij Jong PSV. De spits maakte thuis tegen FC Den Bosch vier doelpunten, waarmee hij de eerste speler van het beloftenteam van de Eindhovenaren is die dit bereikt heeft. Het duel eindigde in 5-4 voor de gastheren.

Dankzij Lammers en Philippe Rommens stond PSV in de eerste helft met 4-0 voor, waarna Zija Azizov in de blessuretijd van de eerste helft tegen scoorde. De Bosschenaren speelden op dat moment met tien man, maar knokten zich in de tweede helft terug tot een 4-4 stand, waarna Lammers in de 64e minuut de 5-4 eindstand op de borden zette. De spits van Oranje -19 is hierdoor gelijk de topscorer van de Jupiler League.

Jong Ajax kwam thuis tegen FC Emmen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Bij de Amsterdammers maakte Davinson Sánchez zijn debuut. RKC Waalwijk won thuis met 1-0 van Telstar dankzij een goal van Kenny Anderson.

Jong PSV speler Sam Lammers maakt zijn vierde van de avond (Pro Shots / Marcel Bonte)