FOK! Wat een weer..De zure appel

Welkom! De zuurste appel van deze zomer komt eraan. Dat gaat woensdag worden. Er vallen dan veel buien en we mogen blij zijn als het dan 16 graden wordt. Overigens lijkt het weer vanmiddag en morgen sterk op het weerplaatje van de laatste maanden. Buien in het binnenland en zon aan de kust.

Vanmorgen is het overal nog bewolkt en valt er af en toe regen. Vanmiddag klaart het in het westen op en daar breekt de zon dan ook geregeld door. In het binnenland blijven wolken toch wel overheersen en zullen er geregeld enkele buien vallen, waarbij onweer niet is uitgesloten. De middagtemperatuur ligt rond de 20 graden. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig, maar neemt in de loop van de dag iets af.

Ik gaf het al aan, ook morgen zien we de buien met name in het binnenland, terwijl ze in westen weer geregeld zon hebben. Het wordt wel al een graadje frisser. 

Na woensdag komt er geleidelijk aan herstel en het zou wel eens een mooi weekend kunnen worden. Maar zoals we ook dit weekend zagen, een slag om de arm houden is geen onverstandige keuze.

Fijne dag!

Zon op 06:12
Zon onder 21:18
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Luuntje was in Gaiazoo (Foto: Luuntje)
Luuntje was een dagje uit in Gaiazoo. (Foto: Luuntje)

Luuntje was in Gaiazoo (Foto: Luuntje)
Ook dit is een prachtig plaatje uit Gaiazoo (Foto: Luuntje)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1786 De top van de Mont Blanc wordt voor het eerst bereikt.
1837 De Hollandse Ijzeren Spoorweg-Maatschappij wordt opgericht.
1963 De grote treinroof in Engeland. Buit: meer dan 2 miljoen pond.
1975 De Chinese Banqiao-dam breekt door. Hierbij vallen circa 26.000 doden.
2004 FC Utrecht wint de Johan Cruijff Schaal door AFC Ajax met 4-2 te verslaan.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.