'Nieuw album Frank Ocean in november'

Nadat Frank Ocean het vrijdag voor de zoveelste keer liet afweten, gaan er nu geruchten dat zijn nieuwe album Boys Don't Cry in november verschijnt. Dat zou volgens New York Daily News blijken uit een post op de website van de rapper en zanger.

Op Franks website staat een kaartje vol data, sommige doorgestreept. Een van de data is 13 november 2016, waarmee Ocean op een releasedatum lijkt te hinten. De New York Times was er overigens van overtuigd dat Boys Don't Cry vrijdag zou verschijnen. Hordes fans maakten hun enorme teleurstelling duidelijk op social media nadat een release uitbleef.

Fans wachten al jaren op de opvolger van Franks veelgeprezen debuutalbum Channel Orange uit 2012. Het nieuwe album zou twee jaar geleden al verschijnen, maar er kwam niets. En ook vorig jaar bleven liefhebbers met lege handen achter. Vervolgens suggereerde Ocean dat hij in juli met nieuw materiaal zou komen, maar weer bleef het stil.

Oceans tweede plaat is de eerste twee weken exclusief via Apple Music te beluisteren. Aan de release wordt een grote campagne in de Apple Stores gekoppeld.

'Nieuw album Frank Ocean in november'
'Nieuw album Frank Ocean in november' (Foto: BuzzE)